zondag 1 november 2009

San Marco Village

Wilt u een origineel, spectaculair en perfect verzorgd bedrijfsfeest organiseren? Kies dan voor de locatie en service van San Marco Village. Ons team van professionals is specialist op het gebied van de organisatie van de meest uiteenlopende feesten en zorgen er dan ook voor dat uw bedrijfsfeest vlekkeloos zal verlopen.

San Marco Village geeft u een prachtige locatie en een verbluffende organisatie. Wij bezorgen u persoonlijke service die volledig voldoet aan uw wensen. Met een aankleding in uw stijl en een diner van uw keuze. Uiteraard zorgen wij voor entertainment dat aansluit op de wensen van u en uw gasten en met een uitstekende bediening geven wij u een bedrijfsfeest als nooit tevoren. Wij zorgen ervoor dat uw klanten echt in de watten worden gelegd. Wij zorgen ervoor dat uw gasten het bedrijfsfeest niet snel zal vergeten.

Maak kennis met de exclusiviteit en kwaliteit van San Marco Village en bezoek ons in Schelle. Hier kunt u uzelf laten verrassen door onze prachtige zalen en de diverse mogelijkheden die wij u bieden voor uw bedrijfsfeest.

Bent u op zoek naar nieuwe ideeƫn voor uw bedrijfsfeest? U kan kiezen voor een gezellig diner met achtergrondmuziek of een heuse party met live-orkest. Of waarom geen themafeest of de gasten interactief laten deelnemen met de Musical Highlight Show?

Zuiders decor
Het gezellige marktplein dompelt uw gasten meteen in een zuiderse sfeer. Achter de geveltjes bevinden zich de verschillende themazalen. Zo vertoeft u in een oude bibliotheek Accademia- of in onze balzaal Gritti Palace. La Farmacia brengt u naar de apotheek van de jaren '20 en in zaal La Fenice waant u zich in de hippe loungesfeer van Londen. Het mooie overdekte marktplein is een replica van het San Marco plein in Venetiƫ. Deze zalen samen met het San Marco plein, geven u een capaciteit tot 2000 gasten.

Persoonlijke service en fijne gerechten
Wij maken graag een voorstel op uw maat en budget. Samen bedenken we het ideale concept voor uw bedrijf. Combineert u tafelbediening en een hoofdgerechtenbuffet of bent u op zoek naar een walking dinner formule? Verkiest u een aangenaam diner met achtergrondmuziek of een avondvullend programma met heerlijke gerechten en animatie? Wij bezorgen uw gasten een feest om niet gauw te vergeten.

Capaciteit tot 2000 personen
Heeft u nood aan de volledige locatie ? Wij hebben voor u enkele uitgewerkte packetten als leidraad voor uw themafeest. Zo brengt 'trip around the world' u het beste van de vier windstreken samen op 1 avond. Spektakel op het bord en op het podium gegarandeerd met de Musical Highlight Show. Of nodig Vito Corleone uit op uw bedrijfsfeest; op zijn feestjes vloeit er niet alleen champagne … Casino Illegal, het gevaarlijkste feest in de stad!

San Marco Village
Boomsesteenweg 31
B-2627 Schelle
T +3238448977
F +3238448979
www.sanmarcovillage.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten