zaterdag 17 oktober 2009

Actief terug in de tijd - een geweldig bedrijfsfeest in Gelderland

Groepsuitje HighLandGames Gelderland


De Highlandgames zijn een echte Schotse aangelegenheid, compleet met kilt, baret en schotse muziek strijdt u in teams tegen elkaar. De uitdagende games zoals archery, tossing a cheaf, ciber wave en shots vereisen creativiteit en teamwork!

Op de solex maakt u op een nostalgische manier een tochtje door de prachtige natuur. Natuurlijk mogen een pothelm en jas niet ontbreken (bij te huren). Met een groep zorgt dit voor hilarische en lachwekkende momenten.

Bij schermen is niet de kracht maar de souplesse belangrijk. In onze prachtige hoteltuin leert u de verdediging en aanvalstechnieken van deze eeuwenoude vechtsport. Een spannend en uitdagend groepsuitje.

Het groepsuitje HighlandGames programma

- Start met een uitgebreide lunch in ons restaurant of bij mooi weer op het terras

- De middag staat in het teken van 3 spannende activiteiten, namelijk highlandgames

Scherm clinic en solex rijden. Elke activiteit duurt een uur en daarna wordt er gewisseld van groep zodat iedereen voor elke activiteit aan de beurt komt. Bij elke activiteit gaat u een beetje terug in de tijd

- Tussendoor is het even tijd voor een korte break, om ca. 15.30 uur staat er een buffetje met koffie,thee, frisdrank en een lekkernij

- Na afloop worst de barbecue aangestoken en kunt u genieten van heerlijke barbecue gerechten en bijbehorende garnituren. Bij minder mooi weer zorgen wij voor een uitgebreid buffet in één van onze mooie feestzalen.

meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten