zaterdag 17 oktober 2009

Vandersmissen Feestservice

Vandersmissen Feestservice verzorgt uw feesten van a tot z. Elk event wordt uniek benaderd en volledig naar de wensen van onze klanten ingevuld. Dankzij onze jarenlange ervaring, ons creatieve team en onze uitgebreide logistieke afdeling, kunnen wij op elke denkbare en ondenkbare plaats een feest vorm geven, van 50 tot 5000 gasten!


Wij verzorgen al uw feesten uit en thuis. Van familie- tot bedrijfsfeest, receptie, walking dinner of uitgebreid diner, in één van onze vaste feestzalen, een locatie van uw keuze of bij u ter plaatse...

30 jaar ervaring vertalen wij naar uw wensen, naar uw dromen en zelfs naar al uw verborgen verlangens en dat alles in een feestelijke verpakking.


Onze Toplocaties zijn verspreid over het ganse land (van Hoogstraten tot Antwerpen, van Brussel tot Limburg) en bieden u alle gewenste faciliteiten binnen een beperkte afstand.

Gelegen aan de rand van het land is het voor ons en voor onze gasten slechts een kleine stap over de grens en naar de aangrenzende autowegen die ons doorheen het ganse land tot bij u voeren.

We brengen zowel klassieke als eigentijdse bereidingen, steeds op smaak gebracht in functie van de verwachtingen van onze gasten. Hapjes op een receptie, creaties tijdens een walking dinner of gerechten gracieus geserveerd aan tafel, zorgen altijd voor extra sfeer. Onze chef staat er borg voor dat elk evenement of feest een authentieke belevenis wordt die lang blijft nazinderen.


Voor ons is een evenement meer dan alleen lekker eten. We genieten immers met al onze zintuigen en daarbij wil vooral het oog extra geprikkeld worden. Daarom bieden wij meer dan enkel een mooi geserveerd gerecht op een keurig gedekte tafel. We stemmen heel het decor af op de wensen van onze gasten. Bloemen zijn daarvan een onderdeel, maar we hebben ook onze zelf ontworpen verlichting en unieke, supergezellige meubels die het contact tussen de gasten versterken. Met deze en nog vele andere ideeën geven we een evenement of feest een persoonlijke toets. Ook wij zijn immers voortdurend op zoek naar het creëren van een meerwaarde.


Dankzij onze sterk uitgebreide logistieke afdeling en een ruim assortiment aan eigen meubilair en decoratiemateriaal, kunnen wij vele mogelijkheden aan een gunstige prijs aanbieden.

De specifieke vragen van onze klanten vormen de basis van onze dienstverlening. Zo regisseren we - in functie van hun wensen - een evenement van a tot z, dat geheel overeenstemt met hun verwachtingen. Met onze rijke ervaring kunnen we zo elk feest kruiden, zodat het een persoonlijk of voor een bedrijf sterk herkenbaar cachet krijgt. Op die manier herkennen onze klanten zich makkelijk in de sfeer.


Sfeerbeleving is heel belangrijk, voor de gast, dus ook voor ons. Daarom worden catering, locatie, decoratie, meubilair en animatie volledig op elkaar afgestemd. Elk idee, elk thema is uitvoerbaar. U hoeft daarbij enkel uw wensen en verlangens aan ons kenbaar te maken en wij zorgen voor de rest. Kom gerust eens langs om over uw ideeën te praten!

REFERENTIES

- Arcadis Gedas
- Carta Mundi
- ING Insurance
- KA Construct
- Meubelfabriek Karel Mintjens
- Procter & Gamble
- Veilingen Hoogstraten en Mechelen
- Vinke Digital
- VKW
- Voka


Voor een vrijblijvende offerte, contacteer:Vandersmissen Feestservice

Vrijheid 64

B-2320 Hoogstraten
Tel. 03/314 58 85
Fax 03/314 79 11

info@vandersmissen.org
http://www.vandersmissen.org/

Naast onze eigen vaste feestzaal, Hof ter Smisse in Hoogstraten, kunnen we ook tal van exclusieve locaties aanbieden. Dankzij onze sterk uitgebouwde logistieke afdeling kunnen we daarenboven op zowat elke denkbare én ondenkbare plaats een feest vorm geven. Tot vijfduizend gasten en zelfs meer. Creativiteit en exclusieve beleving zijn voor Vandersmissen Feestservice kernwaarden die we graag, op welke locatie ook, concreet gestalte geven.

De culinaire ondersteuning van grote evenementen in de sportwereld, zoals het verzorgen van een diner tijdens een voetbalwedstrijd, zijn kolfjes naar onze handen. Vanuit onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in elk groot evenement, dat we graag voor een kieskeurig kennerspubliek tot in de puntjes verzorgen. Op culturele manifestaties en sportwedstrijden met internationale uitstraling, zorgen wij er graag voor dat onze gasten ook op culinair vlak écht iets beleven.


REFERENTIES

- Agora
- Cyclocross Malle
- Hoogstraten V.V.
- K. Lierse S.K.
- KRC Genk
- Planckendael
- Rock Werchter en TW Classic
- Tall Ships' Race
- Ulysses

1 opmerking:

  1. For some reason, I can’t see all of this content, stuff keeps hiding? Are you taking advantage of java?

    cheap cialis

    BeantwoordenVerwijderen