zaterdag 17 oktober 2009

Altembrouck

Verscholen tussen de bossen en heuvels van de Belgische Voerstreek is het privé domein Altembrouck een oase van pastorale rust en ruimte met de monumentale sfeer en stijl die horen bij een 18e eeuws landgoed. En dat op slechts enkele minuten van Luik, Heerlen en Maastricht.Het voormalig buitengoed van de graven van Dalhem en Hoensbroek, tegenwoordig vooral bekend als basis van de Japanse Wagyu runderen, heeft sinds kort de poorten geopend voor een groter publiek. Naast het beleven van de smaaksensatie van het meest exclusieve vlees ter wereld is het nu ook mogelijk op exclusieve basis gebruik te maken van de diverse kasteelruimtes en het unieke decor voor vergaderingen, seminars, presentaties en feestelijke events op maat, waarbij privacy is gegarandeerd.

Aan de toenemende vraag naar overnachtingsmogelijkheden op het landgoed wordt per september 2008 tegemoet gekomen met een aantal luxe gastensuites.

Altembrouck
Altembrouck 360
3798 ’s-Gravenvoeren
Tel. +32 (0)4 3811153

http://www.altembrouck.net/


Elke economische activiteit begint met een idee.


Indien we de kwaliteit van onze ideeën kunnen verbeteren, overschrijden we de grenzen van onze beperkingen.

De roep om innoverende producten en onderscheidende diensten wordt alsmaar groter. Dit vraagt om anders te denken, lateraal te denken, wellicht meer reflecteren en waarschijnlijk anders communiceren.

Het idee om al deze denkprocessen tot ontwikkeling te laten komen in een 'anders dan andere', inspirerende vergader-omgeving ligt voor de hand.

Altembrouck biedt letterlijk die ruimte om op een ongedwongen manier inzichten en uitgangspunten te bundelen in sprankelende sessies.

Waar grenzen verlegt worden, waar deelnemers hun zintuigen leren gebruiken.

Waar iedereen vrij is om te switchen van de ene interessante ontwikkeling naar de andere, te bewegen van de ene ruimte in de volgende.

Met momenten van vurig debat, van samen de handen uit de mouwen steken, tot momenten van genieten, bezinning en inspiratie.

Een verblijf op Altembrouck stimuleert de geest, of het nu gaat om grote bijeenkomsten als vergaderingen, personeelsfeesten en conferenties, of kleinere meetings, zoals bezinningsdagen, brainstormsessies of zakenlunch, Altembrouck biedt de ruimte en altijd het juiste Umfeld.

Geniet van de uitgebreide kunstcollectie, neem een frisse time-out aan de borders van de vijvers, zoek de oude paden in onze bossen of ontdek de Japanse veestapel, kortom inspiratie, afleiding en ontspanning in overvloed.

Gun uzelf de tijd om tot een snellere en betere besluitvorming te komen.

Via onze boekingssite kunt u de beschikbaarheid van onze ruimtes checken en direkt Online reserveren

Bellen kan natuurlijk ook.

Vanuit Nederland, dan zijn wij lokaal bereikbaar op: 043-2010614.

Vanuit Begie kiest u: 04-3330186

Geen opmerkingen:

Een reactie posten