zaterdag 17 oktober 2009

Paris Royal Catering

Mobiele Eetkramen en luxe Eetstanden voor elk Feest!!http://www.cateringparisroyal.com/

Catering op maat...


Toonaangevend op het vlak van mobiele standencatering en partycatering in de categorie snacks, desserten en snelle hap. Full service cateringbedrijf dat zich richt op de volledige Benelux. Met ruim 300 opdrachten per jaar blijven wij in de overtuiging dat niet de prijs, maar expansie het middel is om te blijven doen wat we graag doen: op een professionele maar betaalbare wijze de catering van Uw feest, bedrijfsfeest, klantenactie, opendeurdag, babyborrel, huwelijksfeest, … verzorgen.

Jarenlange ervaring en professioneel advies kunnen U helpen bij de keuze, van de meest geschikte formule, voor Uw feest of evenement. Met een jong, dynamisch team van gediplomeerde koks en kelners, proberen wij op een eenvoudige, maar steeds verrassende manier, Uw feest extra cachet en uitstraling te geven. Ieder feest, hoe klein of groot is een unieke gebeurtenis, waarbij géén enkele uitdaging uit de weg mag gegaan worden!

Een greep uit ons aanbod zijn frietkraam - hamburgerkraam - pitakraam - wafelkraam - pannenkoekenkraam, ..... Naast de klassiekers zijn ook het hotdogkraam – pastakraam en de wokstand bijzonder populair. Door het uitgebreide uniforme wagenpark en de talrijke luxe eetstanden kunnen wij Uw genodigden voorzien van diverse snacks en drinks: frietjes, broodjes hamburger, pita, hotdogs, pasta, wok, soep, maar uiteraard ook heerlijke desserts met pannenkoeken, wafels, ijsjes en zelfs snoep of yoghurt.

Een greep uit onze referenties zijn: Belgacom, BMW, BASF, Koninklijke Militaire School, Belgische Ambassade, Vrije Universiteit Brussel, Siemens, Zoomart, Vaillant, Konvert interim, Willy Naessens Group, Axa, Euroclean, Dymo, Tech Data, Vaillant, Media markt, Abo, Group Pashuysen, etc…Puur Belgisch, Aziatisch getint of gewoonweg de losse Vlaamse sfeer in huis halen.

Van frietkot tot authentiek wafelkraam, van wokstand tot ijsjes lekken… ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten