zaterdag 17 oktober 2009

All-In Mega Party

Dit mag gerust gezegd worden van dit uniek party-pakket, waarbij het u en uw gasten werkelijk aan niets zal ontbreken. De op een steenworp van elkaar gelegen party-specialisten Bob's Party Palace Uitgeest en 4-sterren Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, hebben de handen in elkaar geslagen om u eens lekker te verwennen.


It's Party Time

Bob's Party Palace in Uitgeest, in heel Noord-Holland een begrip vanwege de unieke themafeesten. Hotel Zuiderduin in Egmond aan zee, landelijke bekendheid bij particulieren en bedrijfsleven.

Dankzij een unieke samenwerking tussen deze twee horeca-giganten kunt u nu profiteren van een heerlijk weekendje uit in Noord-Holland. Bob's Party Palace en Hotel Zuiderduin zijn namelijk van mening dat iedereen echt optimaal van een feest moet kunnen genieten. Daarom geen vervoers- en overnachtingsbeslommeringen meer voor u!

Het programma

U wordt tussen 15.00-15.30 uur verwacht in Hotel Zuiderduin. Na het inchecken van uw luxueuze kamer gaat het arrangement om 16.00 uur van start in de sfeervolle pub van het hotel. Hier kunt u zich onder het genot van de nodige hapjes en drankjes voorbereiden op het avondvullende programma. Ook kunt u gratis van alle zwem- en saunafaciliteiten gebruik maken. Om 18.00 uur staat er een VIP Coach gereed om u te vervoeren naar de partylocatie bij uitstek: Bob's Party Palace in Uitgeest.

•U wordt ontvangen in één van de fraaie feestzalen waar u kunt genieten van een overheerlijk fondue-, barbecue- of steengrillarrangement. Uiteraard wordt dit omlijst met gezellige muziek. De dansvloer ligt dan ook geheel tot uw beschikking. Muzikale talenten worden van harte uitgenodigd om de microfoon te pakken tijdens de Karaoke Show.

•En alsof dit nog niet genoeg is kunt u eveneens gebruik maken van de (computergestuurde) bowlingbanen. Vanzelfsprekend zullen gedurende deze avond de (non)alcoholische versnaperingen rijkelijk vloeien.
•Om ca. 01.00 uur wordt u teruggebracht naar het hotel, waar u kunt genieten van een welverdiende nachtrust.
•De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.

Dit arrangement is inclusief

•Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken op de kamer in Hotel Zuiderduin
•Na het inchecken op uw, van alle gemakken voorziene kamer, kunt u genieten van de faciliteiten in dit 4-sterren hotel, een verfrissende duik nemen in het overdekte zwembad, even uitwaaien en een wandeling maken op het strand. De tijd is even aan u zelf.
•Om 18.00 uur wordt u met de VIP Coach vervoerd naar Bob's Party Palace Uitgeest. Hier vindt een voor u onvergeteljke avond plaats. Om ca. 01.00 uur bent u weer terug in het hotel.
•De volgende ochtend kunt u gezamenlijk gebruik maken van een heerlijk ontbijtbuffet.

Prijs: € 125 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Het arrangement is exclusief buitenlands gedistilleerde dranken en inclusief vervoer.
Minimum aantal personen: 10.

meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten